Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Semanal
Vista Semanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categorías
Categorías
Evento: '11 Y 21 De Septiembre Y 8 De Octubre: Badalona Homenajeará A Allende, Marta Harnecker Y El Che' Print
  General
Fecha: Sábado, Septiembre 21, 2019 At 19:00
Información Contacto:
Email:

Casal de amistad con Cuba de Badalona.- Les diverses entitats que participen a les Comissions Che i Allende de Badalona han preparat els homenatges,  que com cada any a la nostra ciutat commemoren els aniversaris dels assassinats d’Allende i el Che i un acte que aquest any es dedica a la pensadora i autora marxista xilena Marta Harnecker que va morir el passat mes de juny.

El dia 11 de setembre es durà a terme l’ofrena floral a Allende a la plaça del seu nom al barri de la Salut-Llefià   a les 13 hores.

El dia 21 de setembre a partir de les 19:00 hores tindrà lloc l’homenatge a Marta Harnecker a l’Associació de Veïns i veïnes de La Pau a la Illa dels músics, amb un acte cultural on hi haurà empanades i vi xilens amb la cantant popular llatinoamericana Rosa Sànchez.

El dia 8 d’octubre a la Plaça del Che, davant el mercat de La Salut a les 19:00 hores es commemorà el 52 aniversari de l’assassinat del guerriller argenti-cubà Ernesto Che Guevara.

Més de trenta entitats badalonines participen i donen suport als tres actes, entre elles hi ha entitats de solidaritat, associacions de veïns, culturals, sindicals i partits polítics.

Badalona, setembre 2019